Malmsten Jewel -peililasit

20.00


Customer ratings for Malmsten Jewel -peililasit

Number of ratings: 12
Average rating: 4.5
Read all ratings
Erinomaiset naamaani. Yli vuosikymmen kokemusta enkä näe tarvetta kokeilla muita.
from on 03/06/2022
Muutama huomio/varaus/tuotekehitysehdotus kuitenkin:
1. Malmstenin kuminauha ei kestä uima-allasvettä. Siis lasit suihkuun uinnin jälkeen. Itse lasit kestävät pidempään kuin pakkauksen kaksi narua, ompelutarvikkeista löytyy varaosia
2 käyttöohjeeseen voisi lisätä "ÄLÄ VAHINGOSSAKAAN HIPLAA HUURTOSUOJATTUJEN LASIEN SISÄPINTAA". Vai saivatko kaikki muut tämän tiedon äidinmaidosta?
3 se sininen kumi on pelkkää hämäystä ja haittaa.
4 kotelo (tai esim sukka) lisää merkittävästi lasien käyttöikää.

Tämä kuntouimarin näkökulmasta. Viritän lasini niin että pysyvät imukuppina kiinni, sekä nenä- että päänympärysnarut ovat löysällä. Erinomaisen mukavat päässä. Volttikäännöksen kestävät, hyppyä tai triathlonpainia eivät ehkä/todnäk kestäisi. Omaan käyttööni ylivoimaisesti toimivimmat ja mukavimmat lasit, kaikki aiemmin käyttämäni pehmustetut falskasivat ajoittain, Malmstenit eivät ikinä.
Hintansa arvoiset
from on 27/01/2018
Joko sattuu tai vuotaa
Tykkäsin tuotteesta. Hyvä hinta.
from on 12/08/2017
Ostan varmasti uudestaan. Lähetys saapui myös ongelmitta ja nopeasti perille. Ainut miinus että lanka oli hieman vaikeaa pujottaa mutta siihen ei oikein voi tehdä edes muutosta. Tuotteen mukana oli myös selkeät ohjeet, mikä oli plussaa. Toinen varalanka olisi voinut olla mukana, mutta oli hyvä että mukana oli toinen lasien naru, jos menee poikki.

All incoming ratings are posted by actual shop visitors / webshop customers and their content is checked by the operator by means of a visual inspection.

Read all ratings

Customers who bought this product also bought

Malmsten-lasit
5.00
Comfort_Plus
17.50

Browse these categories as well: Malmsten, MALMSTEN GOGGLES, ADULTS, MIRROR GOGGLES, GOGGLES