Customer ratings for Malmsten Jewel -peililasit


Have you already had experiences with this product?

We are interested in your opinion! Tell other customers about your experiences and rate this product.
Name
Publicly visible
 
Email *
Is not published

Points *
Assign points.
 
How do you rate this product? *
 
Your experiences with this product
 
How detailed is your rating?

Important information
Your review will only be published here, and helps us to improve the quality of items we offer.
You must not use the review function to publish content that is commercial, political, pornographic, obscene, criminal, libellous or that is otherwise illegal in nature. Copying opinions that have already been published elsewhere is forbidden by law. We reserve the right not to publish reviews. You are entitled to view and correct the data collected about you and to object to it being processed. Please note our information under Privacy policy.
* Required fields
Number of ratings: 12
Average rating: 4.5
Erinomaiset naamaani. Yli vuosikymmen kokemusta enkä näe tarvetta kokeilla muita.
from Köysiinnojailija on 03/06/2022
Muutama huomio/varaus/tuotekehitysehdotus kuitenkin:
1. Malmstenin kuminauha ei kestä uima-allasvettä. Siis lasit suihkuun uinnin jälkeen. Itse lasit kestävät pidempään kuin pakkauksen kaksi narua, ompelutarvikkeista löytyy varaosia
2 käyttöohjeeseen voisi lisätä "ÄLÄ VAHINGOSSAKAAN HIPLAA HUURTOSUOJATTUJEN LASIEN SISÄPINTAA". Vai saivatko kaikki muut tämän tiedon äidinmaidosta?
3 se sininen kumi on pelkkää hämäystä ja haittaa.
4 kotelo (tai esim sukka) lisää merkittävästi lasien käyttöikää.

Tämä kuntouimarin näkökulmasta. Viritän lasini niin että pysyvät imukuppina kiinni, sekä nenä- että päänympärysnarut ovat löysällä. Erinomaisen mukavat päässä. Volttikäännöksen kestävät, hyppyä tai triathlonpainia eivät ehkä/todnäk kestäisi. Omaan käyttööni ylivoimaisesti toimivimmat ja mukavimmat lasit, kaikki aiemmin käyttämäni pehmustetut falskasivat ajoittain, Malmstenit eivät ikinä.
Hintansa arvoiset
from Anonymous on 27/01/2018
Joko sattuu tai vuotaa
Tykkäsin tuotteesta. Hyvä hinta.
from Anonymous on 12/08/2017
Ostan varmasti uudestaan. Lähetys saapui myös ongelmitta ja nopeasti perille. Ainut miinus että lanka oli hieman vaikeaa pujottaa mutta siihen ei oikein voi tehdä edes muutosta. Tuotteen mukana oli myös selkeät ohjeet, mikä oli plussaa. Toinen varalanka olisi voinut olla mukana, mutta oli hyvä että mukana oli toinen lasien naru, jos menee poikki.
Klassikkolasien premium versio
from Anonymous on 30/12/2016
Klassikkolasien premium (facelift) versio, eli nätin maalipinnan päälleen saanut malli. Kivasti ei huurru - tosin siitä ongelmasta on aiemminkin päässyt eroon käsisaippualla pesemällä ennen treenejä. Kulmat terävät, kuten kuuluukin, pitävät mukavasti hereillä aamutreeneissäkin, ellei hieman hiekkapaperilla hio. Nopeat koota ja vaihtaa vioittunut osa.
Varma valinta
from Anonymous on 02/11/2016
Lasit oliivat hyvät ja toimivat, ainoa mikä harmittaa oli, että paketissa ei ollut sitä kumista välitukea mukana ja jouduin etsimään vanhat lasini, jotta pystyin käyttämään niitä.
MAHTAVAT !!!
from Anonymous on 08/08/2016
Halusin testata pitääkö huurustumattomuus paikkansa - vedenalainen maailma oli kristallin kirkas :) Suosittelen !!
Loistavat, hyvät värit!
from Anonymous on 10/02/2016
Olen jo pitkään käyttänyt Malmsten laseja. Uudet värit on hyvä asia ja peili on myös hyvä. Istuvus on hyvä.
Tuttu ja turvallinen valinta!
from Anonymous on 07/02/2016
sopivat omaan päähän hyvin, eivätkä paina, vuoda tai huurru. Peililasi mukava lisä. Kokoaminen helppoa ja nopeaa ja laseista saa täsmälleen sopivat itselle
ei ole vielä saapunut
from Anonymous on 12/07/2015
Vaikea arvioida kun tuote ei ole vielä saapunut, mutta oletan, että hyvät, koska olen saanut teiltä vain hyviä tuotteita
Kivat värit ja toimivat hyvin. Kun istuvuuden saa säädettyä täsmälleen oikein (mikä vie aikaa) ovat Malmstenin lasit parhaat mitä markkinoilta löytyy
from Anonymous on 28/03/2015
Loistava hinta-laatusuhde!
from Anonymous on 10/10/2014
Todella hyvät lasit, ja ihanaa että perinteisten Malmstenin lasien rinnalle on tullut uusiakin värejä hinnan pysytellessä silti vielä suhteellisen edullisella tasolla. Peili myös hyvä asia. Lasit istuvat ja ovat mukavat käyttää, varmasti hankin tällaisia jatkossakin sitten kun tarvetta ilmenee :)
Tosi hienot uudet värit, vaalea peili on myös hyvä. Hyvät Malmstenin lasit, mutta jostain syystä tuntuivat huurustuvan tavallista nopeammin.
from Anonymous on 10/04/2014

All incoming ratings are posted by actual shop visitors / webshop customers and their content is checked by the operator by means of a visual inspection.