Uusi

Arena M Primo Jammer Emerald Boa

395,00

(sis.alv 24%)


M Powerskin Primo Jammer, miesten kilpauimapuku. Emerald Boa -mallistoa, rajoitettu erä.

Primo on maailman ensimmäinen tensoelastinen kilpauimapuku. Primossa yhdistyy uudella tavalla tehokas kompressio ja erityisen hyvä jousto. Puku tukee lihaksia ja antaa hyvin tilaa liikkeelle. Monipuolinen uutuuspuku sopii kaikille uintilajeille ja -matkoille. Emerald Boa -malliston väritys saa inspiraationsa smaragdiboasta, sen nopeudesta, ketteryydestä ja voimasta.

Primo on Arenan useamman vuoden kehitys- ja tutkimustyön tulos, joka toteutettiin tiiviissä yhteistyössä huippu-uimareiden kanssa. Puku ei ole verrattavissa aiempiin kisapukuihin, sillä kyseessä on täysin uusi teknologia, joka perustuu tekstiili-innovaatioon. Sana Primo on italiaksi ensimmäinen.

Puvun uusi Hyperforce™-kangas on tensoelastinen (tension + elasticity); kangas on jämäkkä, mutta joustava. Primossa yhdistyy kauttaaltaan korkein kompressio, kestävyys sekä täysin uudenlainen jousto. Primo tuntuu miellyttävältä päällä eikä rajoita liikettä.

Hyperforce™-kankaassa on virtausta ohjaava pinta, joka vähentää veden vastusta ja parantaa liukua. Kangas on luonnostaan vettähylkivää TPU-kuitua, mikä osaltaan parantaa puvun hydrodynaamisuutta ja sen kestoa. Materiaalin ansiosta puvun voi kierrättää sen käyttöiän päätteeksi.

Puvussa kulkee tukevat teippaukset takapuolen ja takareisien päällä puvun sisällä. Teippaukset kohottavat lantiota ja jalkoja, helpottavat jalan ojennusta sekä oikean uintiasennon ylläpitoa väsyneenä. Teippauksen nosteen voi huomata erityisesti käännöksessä ja delfiinipotkussa.

Joustava jammeri on helppo pukea päälle, mikä nopeuttaa kisapäivän rutiineja merkittävästi. Primon pukee päälle viidessä minuutissa, kun perinteisen kilpauimapuvun pukemiseen on voinut mennä jopa 45 minuuttia. Valitse silti sama koko kuin aiemmasta Arena kilpauimapuvusta tai noudata kokotaulukkoa. Puvun pukemisnopeus ei kerro koon sopivuudesta. Joustava Primo on miellyttävä päällä ja antaa silti korkeimman luokan kompression.

Jammerin vyötärö on joustava ja vyötärön korkeutta voi säätää. Vyötäröä voi pitää oman mieltymyksen mukaan korkealla tai matalammalla. Joustava vyötärö vähentää lonkkiin ja puvun kiristysnauhoihin kohdistuvaa painetta. Lahkeisiin on lisätty pituutta parantamaan liukua. Silikoninauha lahkeensuussa pitää lahkeen paikallaan.

Primo on FINA / World Aquatics -hyväksytty kilpauimapuku.

- Hyperforce™-kangas

- Tensoelastinen kompressio: vahva ja joustava tuki lihaksille, ei rajoita liikettä

- Jousto 5/5, kompressio 5/5

- Hydrodynaaminen: vähentää veden vastusta ja parantaa liukua

- Joustava, korkea vyötärö ja pidemmät lahkeet: parempi istuvuus ja liuku

- Lantiota ja jalkoja kohottavat teippaukset

- FINA / World Aquatics -hyväksytty

 

Hoito-ohjeet: käsinpesu kylmässä vedessä miedolla saippualla joka käytön jälkeen. Anna kuivua luonnollisesti. Älä käytä kuivausrumpua.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Arena, ARENA PRIMO, MIEHET, ARENA, Categories, UUTUUDET