Arena M Carbon GLIDE jammer pun

Ei varastossa.

325,00

(sis.alv 24%)


Arenan edistyksellisin kisapuku miehille. Carbon Glide antaa nimensä mukaisesti uimarille ennennäkemättömän liu’un ja nopeuden tunteen veden alla. Kahden uudistetun materiaalin yhdistelmä tuo pukuun keveyttä yhdistäen kompressiota tarvittaville alueille.

Uusi Hydroglide-materiaali tuntuu päällä kuin toiselta iholta. Materiaali on vartalon pyörrekohdissa vähentämässä kitkaa sekä pienentämässä vastusta. Uudistunut Carbon Extreme Cage -kompressio on tehty uudella tiukemmalla tekniikalla tuoden paremman lihaksen tuen sekä vartalon kannatuksen. Kompressio-osoita on vähennetty ja niitä on pelkästään alueilla, missä siitä on hyötyä. Saumojen hiilikuituyhdistelmä auttaa uimaria aktivoimaan tärkeimmät lihasryhmät tinkimättä vartalon optimaalisesta liikkuvuudesta.

Ominaisuudet:

- FINA-hyväksytty

- Monipuolinen kisapuku useille eri uintityyleille ja matkoille.

- Kevyt ja joustava - Saumat hiilikuituyhdistelmästä

- Koot:International 55 - 85 = USA/UK 22"-34" (vyötärönympärys)

- Materiaali: 65 % polyamidi 34 % Elastaani, 1 % hiilikuitu Huomioithan että Carbon Glide on erittäin kevyt puku. Tämä keveys tekee siitä kuitenkin erityisen herkän pukua puettaessa. Varmista, että kynnet eivät revi kangasta. Pue puku päällesi aina saumoista, ei kankaasta.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: MIEHET, ARENA