Arena W Earth Swimsuit Xcross Back Black-White Mul

64,90

(sis.alv 24%)


W Earth Xcross -uimapuku kestävästä Maxlife Eco -kankaasta.  
 
Näyttävä performance-malliston uimapuku, sopii niin kilpauimareille kuin harrastajillekin. Avoin selkäosa, ohuet, ristikkäiset olkaimet sekä korkealle leikatut jalantiet antavat tilaa liikkeelle, parantavat vesituntumaa ja vähentävät veden vastusta. Kokonaan vuorattu. 
 
MaxLife Eco on joustavaa ja miellyttävän tuntuista, uimarin liikkeitä tarkasti myötäilevää kangasta. Kangas kuivuu nopeasti, säilyttää muotonsa sekä kestää hyvin klooria ja kulutusta. Aurinkosuojaus ja hyvä kloorinkesto pitävät puvun värit kirkkaana. MaxLife Eco -kangas pidentää puvun käyttöikää.  
 
MaxLife Eco -kankaassa on puolet muovipulloista valmistettua kierrätysmateriaalia. Kierrätysmateriaalin käyttö vähentää tuotannon energian kulutusta, pienentää päästöjä ja säästää vettä.  
 
Kankaan on valmistanut italialainen Carvico. Kankaalla on STANDARD 100 by OEKO-TEX® -sertifikaatti, joka kertoo tuotteen turvallisuudesta. Uimapuku on ihoystävällinen, siinä ei tutkitusti ole haitta-aineita ja tuotteissa käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.  
 
- Kokonaan vuorattu 
- XCross -selkäosa  
- High Cut -jalantiet, korkea leikkaus  
- MaxLife Eco -kangas: 100% polyesteria, josta 51% kierrätettyä  
- Kloorinkestävä  
- UPF 50+ aurinkosuoja  
 
Hoito-ohje: Käsinpesu, ei rumpukuivausta. Huuhtele uima-asu viileällä vedellä heti käytön jälkeen. Pese kloori ja lika pois miedolla nestemäisellä pesuaineella. Anna kuivua luonnollisesti. 
Selaa myös nämä tuoteryhmät: ARENA, Arena, X CRISS CROSS SELKÄ