Arena W Bodylift Swimsuit Lucy Lighcross Plus Black-Multi Bla

79,90

(sis.alv 24%)


Lucy LightCross Back, tyylikäs Plus-koon Bodylift-uimapuku Sensitive Fit Reco-kankaalla.  
 
Bodylift-malliston uimapuvut muotoilevat ja tukevat vartaloa. Uintiin, vesijuoksuun ja -jumppaan suunnitellut uimapuvut, sopivat niin altaalle kuin rannallekin.  
 
Lucy-uimapuvussa on hieman uurrettu, V-mallinen dekoltee. Pehmeä, kaksinkertainen liiviosa sekä leveä kuminauha rintojen alla tukevat povea. Sirot, säädettävät olkaimet parantavat puvun istuvuutta. Olkaimet voi kiinnittää myös takaa ristiin. Uimapuvussa on kevyesti vatsaa litistävä rakenne.  
 
Sensitive Fit Reco on joustava, hengittävä ja nopeasti kuivuva kangas, joka tuntuu miellyttävältä päällä. Kankaan parannettu kloorin ja UV-säteilyn kesto säilyttää värit kirkkaina ja pidentää puvun käyttöikää.  
 
Sensitive Fit Reco valmistetaan kierrätetystä nailonista. Kierrätysmateriaalin käyttö vähentää tuotannon energian kulutusta, pienentää päästöjä ja säästää vettä.  
 
Kankaalla on STANDARD 100 by OEKO-TEX® -sertifikaatti, joka kertoo tuotteen turvallisuudesta. Uimapuku on ihoystävällinen, siinä ei tutkitusti ole haitta-aineita ja tuotteissa käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.  
 
Plus-koon pukujen mitoitus:  
1X vastaa kokoa 44-46  
2X vastaa kokoa 48-50  
3X vastaa kokoa 52-54  
 
- Classic Bra -liiviosa, C-kuppi 
- Säädettävät olkaimet  
- LightCross-selkäosa  
- Medium Cut -jalantiet, normaali leikkaus  
- Sensitive Fit Reco -kangas: 68 % kierrätettyä polyamidia, 32 % elastaania  
- Kloorinkestävä  
- UPF 50+ aurinkosuoja  
 
Hoito-ohje: Käsinpesu, ei rumpukuivausta.  
 
Huuhtele uima-asu viileällä vedellä heti käytön jälkeen. Pese kloori ja lika pois miedolla nestemäisellä pesuaineella. Anna kuivua luonnollisesti. 

Selaa myös nämä tuoteryhmät: ARENA PLUS-KOOT, Arena