Arena G Kikko V Swim Pro Back Black-Blue China

29,90

(sis.alv 24%)


G Kikko V Swim Pro Back -tyttöjen uimapuku MaxFit Eco -kankaalla.  
 
Feel-malliston uimapuvut ovat joustavia ja pehmeitä - kuin toinen iho! Puvussa on ergonominen sekä leveät ja tukevat olkaimet. Kohopainatuksessa toistuvat arena-logon timantit.  
 
MaxFit Eco on neljään suuntaan joustava, nopeasti kuivuva kangas, joka tuntuu miellyttävältä ja antaa liikkeelle tilaa. Kankaassa on parannettu kloorin, suolaveden sekä auringon kesto, mitkä pidentävät puvun käyttöikää ja pitävät värit kirkkaina.  
 
MaxFit Eco -kangas on suurimmaksi osaksi tekstiilijätteestä valmistettua kierrätysmateriaalia. Kierrätysmateriaalin käyttö vähentää tuotannon energian kulutusta, pienentää päästöjä ja säästää vettä.  
 
Uimapuvulla on STANDARD 100 by OEKO-TEX® -sertifikaatti, joka kertoo tuotteen turvallisuudesta. Uimapuku on ihoystävällinen, siinä ei tutkitusti ole haitta-aineita ja tuotteissa käytetyt väriaineet ovat myrkyttömiä.  
 
- New Swim Pro -selkäosa  
- Medium Cut -jalantiet, normaali leikkaus  
- MaxFit Eco: 80% kierrätettyä polyamidia, 20% elastaania  
- Kloorinkestävä  
- UPF 50+ aurinkosuoja  
 
Hoito-ohje: Käsinpesu, ei rumpukuivausta. Huuhtele uima-asu viileällä vedellä heti käytön jälkeen. Pese kloori ja lika pois miedolla nestemäisellä pesuaineella. Anna kuivua luonnollisesti. Älä kuivaa esim. saunassa tai jätä suoraan auringonvaloon. 
Selaa myös nämä tuoteryhmät: ARENA, Arena