Arena W Primo Sl Closedback Black-Teal

595,00

(sis.alv 24%)


W Powerskin Primo Closed back, umpiselkäinen naisten kilpauimapuku Primo on maailman ensimmäinen tensoelastinen kilpauimapuku.

Puku on Arenan useamman vuoden kehitys- ja tutkimustyön tulos, joka toteutettiin tiiviissä yhteistyössä huippu-uimareiden kanssa. Primossa yhdistyy uudella tavalla tehokas kompressio ja erityisen hyvä jousto. Puku tukee lihaksia ja antaa hyvin tilaa liikkeelle. Monipuolinen uutuuspuku sopii kaikille uintilajeille ja -matkoille.

Puvun uusi Hyperforce-kangas on tensoelastinen (tension + elasticity); kangas on jämäkkä, mutta joustava. Primossa yhdistyy kauttaaltaan korkein kompressio, kestävyys sekä täysin uudenlainen jousto. Primo tuntuu miellyttävältä päällä eikä rajoita liikettä. Joustava puku on helppo pukea päälle ja se saattaakin tuntua aluksi jopa reilulta. Noudata silti kokotaulukkoa, sillä kompression tuntee vasta vedessä.

Hyperforce-kankaassa on virtausta ohjaava pinta, joka vähentää veden vastusta ja parantaa liukua. Kangas on vettähylkivää TPU-kuitua, joka osaltaan parantaa hydrodynaamisuutta. Materiaalin ansiosta puvun voi kierrättää sen käyttöiän päätteeksi.

Puvun etuosassa on Arenan Carbon Glide -puvusta tuttu X-tape-rakenne puvun sisällä. X-kirjainta mukailevat teippaukset tukevat ja stabiloivat keskivartaloa sekä yhdistävät ylävartalon lantioon. Teippaukset auttavat huomaamaan, jos vartalo kiertyy liian pitkälle vedon aikana ja palauttavat takaisin taloudelliseen, virtaviivaiseen uintiasentoon.

Puvun takaosassa on Arenan Core FX -puvusta tutut tuplateippaukset takapuolen ja takareisien päällä. Tuplateippaukset kohottavat lantiota vedessä ja helpottavat oikean uintiasennon ylläpitoa väsyneenä. Tuplateippauksen nosteen voi huomata erityisesti käännöksessä ja delfiinipotkussa.

Arenan kilpauimapuvusta on ensimmäistä kertaa valittavissa kaksi eri pituutta, ylävartalon pituuden mukaan. Pidempi mitta saatavilla koissa 30–34. Mukavuutta lisää myös olkaimiin lisätty kangas. Silikoninauha lahkeensuussa pitää lahkeen paikallaan.

Primo on FINA / World Aquatics -hyväksytty kilpauimapuku.

- Hyperforce-kangas

- Tensoelastinen kompressio: vahva ja joustava tuki lihaksille, ei rajoita liikettä

- Jousto 5/5, kompressio 5/5 - Hydrodynaaminen: vähentää veden vastusta ja parantaa liukua

- X-tape-rakenne yhdistää ylävartalon lantioon ja vakauttaa keskivartaloa

- Tuplateippaukset kohottavat lantiota ja parantavat uintiasentoa

- Kaksi eri pituutta koissa 30-34; käytä valintaan kokotaulukkoa

- FINA / World Aquatics -hyväksytty Hoito-ohjeet: käsinpesu kylmässä vedessä miedolla saippualla joka käytön jälkeen.

Anna kuivua luonnollisesti.

Älä käytä kuivausrumpua.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Categories, ARENA, CLOSEDBACK, ARENA, CLOSEDBACK, NAISET, ARENA PRIMO